Keshilli i Larte i Prokurorise ka miratuar sot emrat e rinj te ndihmesmagjistrateve ne Prokurorine e Pergjithshme.

Ne seancen qe nisi kete paradite kane kaluar ne votim dhe jane miratuar unanimisht projekt aketet per komandimin e Pranvera Pustines, Ols Dadoa dhe Arnes Çeles, si ndihmësmagjistrate ne Prokurorinë e Përgjithshme per nje periudhe 5 vjeçare.

Njoftimi nga KLP

Miratohet unanimisht projektakti për komandimin e magjistrates Pranvera Pustina si ndihmësmagjistrate ne Prokurorinë e Përgjithshme per nje periudhe 5 vjeçare duke filluar nga dt. 20.01.2020 sipas kerkeses adresuar KLP nga Prokurori i Pergjithshem.

Miratohet unanimisht projektakti për komandimin e magjistrati Ols Dado ne pozicionin e ndihmësmagjistrati ne Prokurorinë e Përgjithshme per nje periudhe 5 vjeçare duke filluar nga dt. 20.01.2020 sipas kerkeses adresuar KLP nga Prokurori i Pergjithshem.

Miratohet unanimisht projektakti për komandimin e magjistrati Arens Çela ne pozicionin e ndihmësmagjistrati ne Prokurorinë e Përgjithshme per nje periudhe 5 vjeçare duke filluar nga dt. 20.01.2020 sipas kerkeses adresuar KLP nga Prokurori i Pergjithshem.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu