Nga Dritan Kaba

Edi tha njehere e bera Kullen e Surrelit me leket qe kisha fituar si emigrant. Njehere e bera me leket dhe kursimet e gruas, tani doli qe e ka bere ne parate e librit!!!
Na hutove, Edi!

Pas ketij deklarimi lind natyrshem pyetja: Sa para ke paguar taksa per “Kurbani”?! Tregoji qytetareve faturat, qe ke paguar tatimin ne burim ne vitin kur doli “Kurbani” a e ke detyrim moral edhe ligjor! Por duke qene qe nuk njeh as ligj, as e ke idene, fut edhe keshtu gafash! Flet vetem per te kaluar lumin e rradhes.

Mos harro se ke bere deklarimin e Pasurise edhe ne vitin 2010, edhe ne 2011 edhe ne vitin 2012 dhe ne asnje vend nuk ke deklaruar te ardhura nga “bestselleri” yt! Tani duhet te zgjeshesh ose te shkosh ne ndjekje penale per mos deklarim te adhurash,per fshehje te produkteve te vepres penale, per pastrim parash, per falsifikim te deklarimit te pasurise dhe disa te tjera vepra penale, qe prokuroret edhe avokatet i dine edhe me mire! Ose duhet te deklarosh qe si gjithmone genjeva dhe se nuk e mban mend se je shume “i ngarkuar”! Tamam si ajfoni yt qe nga mbi ngarkesa tu shua edhe ty te eshte shuar kujtesa edhe i ngaterron rastet!

Fotografia e Dritan Kaba

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu