Edi gjeti fiks Diten Boterore te Shendetit te mashtronte mjeket edhe infermieret!
Por keta nuk jane as te paret as te fundit!

Ka genjyer me premtimet elektorale per uljen e TVSH per energjine elektrike dhe ushqimet!

Ka genjyer per vendet e punes!
Ka genjyer per çmimet e ilaçeve!
Ka genjyer per çmimin e naftes!
Ka genjyer per subvencionet e fermereve!
Ka genjyer studentet!
Ka genjyer grate, qe jane kryefamiljare!
Ka genjyer minatoret dhe naftetaret per Statusin qe ju takon!
Ka genjyer per legalizimet falas, por u kthyen ne shkaterrime pa demshperblim!
Ka genjyer per Reformen ne Drejtesi, qe e ktheu ne nje vegel te bandes se tij qeveritare!
Keto nuk i them per te ngushelluar mjeket edhe infermieret, por per t’ju kujtuar te gjitheve, disa nga mashtrimet e tij publike!

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu