Eshtë vetëmbytur një person rreth 55 vjeç te Ura e lumit Bistricë në Çukë.

Ngjarja përpara pak minutash dhe është parë nga kalimtarët të cilët kanë njoftuar edhe policinë.

Aktualisht familjare te personit ne fjale edhe forca policie gjenden ne vendin e ngjarjes. Në qytetin e Sarandes nuk ka nje ekip ekspert per ndjekjen e rasteve te tilla.

Bastri Rroshi eshte personi i cili është vet hedhur në lumë.

Qytetaret e pranishem thonë se ky përson nuk njihet per probleme ekonomike apo te ndonje natyre tjetër.

Ai ishte banor i Sarandës.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu