Naftëtarët e Ballshit vazhdojë protestën e tyre për marrjen e pagave të prapambetura dhe rinisjen e punës në Uzinë.

Protesta e tyre vazhdon prej 11 ditësh tashmë.

Janë më shumë se 800 naftëtarë që kërcënojnë se në rast se nuk marrin zgjidhje do të shkojnë drejt grevës së urisë.

Ata kanë disa muaj marrë rrogën dhe nuk dinë nëse do të rikthehen në punë.

Rafineria e Ballshit e administruar u mbyll në muajin shtator për shkak të mos furnizimit me naftë bruto nga Bankers Petroleum.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu