Zbulohen autoret e dhunimit te kater banesave ne fshatrat e Dropullit.

Policia e Gjirokastres pas hetimeve te kryera ne terren, ka arritur ne perfundimin e zbulimit te autoresise se dhunimit te ketyre banesave nga disa persona. Rrjedhimisht dosja eshte percjelle ne organin e akuzes ne Gjirokaster për dhunimin e katër banesave në fshatin Llongo. Banesat i perkasin shtetasve Leonidha Proko, Jorgo  Danga, Jorgo  Beka dhe Vangjel Biçuni. Nga kqyerja e vendit të ngjarjes dhe nga deklarimet rezulton se janë hapur vetëm portat kryesore të banesave nderkohe qe nuk mesohet te jene prekur sendet brenda tyre.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu