Dy lojtarët e Këlcyrës Saimir Kule dhe Aristidh Coli janë përjashtuar përjetë nga aktivitetet futbollistike. Vendimin e ka dhënë Komisioni i Disiplinës në FSHF.

Dy futbollistët kanë dhunuar gjyqtarin dhe kundershtarin duke i qëlluar disa herë me grushte.

Këlcyra është paralajmëruar edhe për rënien nga kategoria, nëse përsëritet dhuna.

Ja vendimet e Komisionit te Disiplines

  • Lojtari i KF Kelcyra Saimir Kule per sjellje te gabuar ndaj zyrtarit te ndeshjes dhe kundërshtarit ne baze te Nenit 48/1/b, 47/1/f dhe Nenit 31/1 te KDS dënohet me përjashtimin perjete nga cdo aktivitet futbollistik.
  • Lojtari i KF Kelcyra Aristidh Coli per sjellje te gabuar ndaj kundërshtarit ne baze te Nenit 47/1/f te KDS dënohet me përjashtim perjete nga aktiviteti futbollistik.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu