Programi i testimit të shpejtë Covid-19 në Janinë vazhdon dhe zgjerohet me bashkëpunimin e Rajonit, Grupeve Lëvizëse të ‘EODY’ dhe Ministrisë së të Punëve të Jashtme.

Në mënyrë të veçantë, sot 8 Janar në sheshin qendror të Janinës sapo ka filluar të kryhet falas.

Kontrollet do të kryhen në mënyrë të pavarur nga kushtet e motit.

Njoftohet gjithashtu se marrja e mostrave nga ekipet lëvizëse të ‘EODY’ shtrihet për një kohë të pacaktuar në oborrin e spitalit “Hatzikosta”.

Kontrolli është falas dhe të gjithë mund të vijnë pa përjashtim nga qytetarët që dëshirojnë, si dhe nga mësuesit në funksion të fillimit të kurseve.

Shkarkimet e mostrave do të bëhen çdo ditë (dhe të Dielën tjetër 10 Janar) gjatë orëve të 8.30 të mëngjesit deri në pasdite.

Për të kryer testet, AMKA është e domosdoshme, ndërsa posaçërisht për kontrollet “në makinë”, është i domosdoshëm edhe numri i telefonit celular.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu