Vahzdon infektimi i personave te ndryshem ne jug te vendit me coronavirus.

Keshtu ne 24 oret e fundit jane regjistruar 5 raste ne Gjirokaster dhe 3 raste ne Sarande.

Ky trend rrites i infektimeve eshte tregues shqetesues per banoret e rajonit jugor.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu