Gjatë 24 orëve të fundit janë kryer 1446 testime, nga të cilët kanë rezultuar pozitivë 321 qytetarë të prekur nga virusi SARS-COV2.

Ne rajonin jugor kane rezultuar te infektuar me virusin e rrezikshem:

6 në Sarandë

3 në Gjirokastër dhe Përmet

1 në Delvinë

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu