Inspektoriati Shendetesor Shteteror Gjirokaster, ne kuader te masave te marra ndaj situates se coronavirusit, sot ka marre masa drastike per disa institucione qe operojne ne qytetin e Gjirokastres.

Keshtu, ISHSH ka mbyllur disa sherbime tek ADISA, si dhe nje fabrike prodhimi.

Pas mbylljes se subjekteve ne fjale, ISHSH ka lene porosi dizifektimin masiv te te gjitha ambjenteve te tyre.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu