Nga Dritan Kaba

Oraret e levizjes se makina nje prove gjenerale per grusht shteti!
Ti Idiotesia e levizjes me orare eshte prove me durimin e popullit! Nje stervitje per nenshtrim! Budallek i pamase nga padija apo nje strategji e miremenduar te dyja jane te demshme!

Ne te gjithe vendet e tjera evropiane, jeta rrjedh normalisht! Çfare eshte kjo mbyllje levizjeje me orare?!
Ende asnje vendim per mbeshtetje financiare, qe e meritojne nuk po ua fal njeri nga xhepi i vet, per prinderit qe duhet te rrijne ne shtepi me femijet. Ende asnje mase kompesimi per askend.
Vetem urdhera pa as je efekt real, por qe sjellin vetem konfuzion dhe bllokim te jetes ekonomike!

Opozita duhet te reagoje fort ndaj ketij idiotlleku dhe keqberje ne rritje!
Po demtohen mijera familje shqiptare! Vetem dy vende ne Evrope po vendoain shtetrrethime, Italia dhe Shqiperia. Te dyja kane qeveri idiotesh, te paaftesh, arrogantesh dhe te pavotuar nga populli! Te dyja jane qeveri te ardhura ne pushtet me ndihmen e parave dhe politikave sorosiane!

Ndaj opozita duhet te thote me ze te plote edhe te forte, pa asnje kompleks idiot se çfare thone mediat e paguara dhe nen pronesine e oligarkeve, NDAL ketyre eksperimenteve te nje njeriu te marre!
Opozita duhet te flase me ze te plote qe keto jane masa jo per qytetaret, por eksperimente qe vijne ose nga padija ose nga nje qellim i erret.
Une jam i bindur, qe eshte arsyeja e dyte!

Opozita nuk duhet te mjaftohet me nje deklarate apo prononcim publik, por duhet te flase çdo minute per qytetaret qe jane pa ndihme dhe ne pike te hallit. Duhet te flase me ze te plote dhe te qarte kunder ketyre ekspementeve, te cilat po behen per te ndikuar ne subkoshiencen e qytetareve!

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu