Olsian Çela, Prokurori i Përgjithshëm, ka zhvilluar sot një takim në Prokurorinë e Fierit.

Kryeprokurori është shprehur se qëllimi i kësaj vizite janë denoncimet e shumta për krime zgjedhore.

Ai theksoi nder te tjera, se këto denoncime po ndiqen me shumë vëmendje dhe së shpejti do të ketë edhe rezultate.

Më tej kryeprokurori ka theksuar se një tjetër çështje diskutimi ishte edhe pastrimi i parave dhe krimi i organizuar.

 

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu