Nga Dritan Kaba

Rilindasit i duan shqiptaret me maske por pa breke ne bythe dhe tru ne koke!
Vendosja e maskes me detyrim eshte eshte gjobe per te nenshtruar dhe varferuar shqiptaret edhe me shume!
Nese marrim qe nga 2,8 milion shqiptare do vendosin maska nje perdorimshme, 1 milion prej tyre, i bie nje pagese totale minimale prej 600 mije eurosh deri ne 1,5 milion euro me rregulla strikte ne dite. Ndersa per te gjithe shkon deri ne 2,5 milion euro ne dite shpenzime per familjet shqiptare, pa llogaritur ketu demin psikologjik dhe mental te qytetareve. Sidomos ate te nenshtrimit nga idiotesia, shkelja e te drejtave te njeriut. Keto te fundit jane demi me i madh.
Ne nje periudhe nje mujore do te thote nje varferim me 15 deri ne 25 milion euro. Me gjithe masat e tjeta e demet e tjera shkon minimumi rreth 35 milion euro ne muaj.
Kjo “mase”, pa mase do te sjelle edhe me shume varferimin e shqiptareve dhe familjeve te tyre. Do vrase me nenshtrimin edhe me shume subkoshiencen e tyre!
Si perfundim vendosja me detyrim e maskes eshte rritja e metejshme e nenshtrimit dhe varferimit te shqiptareve!

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu