Shefi i prezencës së OSBE në Tiranë, Bernd Borchardt largohet nga Shqipëria.

Sipas asaj që shkruan vetë diplomati gjerman, më dy shtator ai do të lerë vendin tonë pasi i përfundon edhe mandati.

Mesazhi i plotë:

Të dashur miq dhe kolegë,

Pas shtatë vitesh në Shqipëri dhe katër vjet si Shef i Prezencës së OSBE-së, tani jam duke arritur gjatësinë maksimale të një mandati të Shefit të Misionit. Unë jam duke u larguar nga Shqipëria në 2 Shtator.

Pas kaq vitesh do të qëndroj në kontakte me Shqipërinë dhe me shumë miq këtu. Jam i sigurt se do të takoj shumë prej jush kur vizitoj këtë vend të bukur dhe interesant.

Ju falënderoj për gjithë bashkëpunimin dhe mbështetjen tuaj. Më vjen keq që në kushte COVID nuk mund të ju ftoja për një pritje lamtumire ose për një takim tjetër personal.

OSBE është në proces të rekrutimit të pasardhësit tim. Në ndërkohë, për çdo pyetje programatike, ju lutemi kontaktoni znj. Jelena McCoy (jelena.mccoy@osce.org), për çdo pyetje të administrimit të misionit, ju lutemi kontaktoni z. Alexandru Murzac (alexandru.murzac@osce.org). Për çështje politike, ju lutemi kontaktoni z. Laurentiu Stinga (laurentiu.stinga@osce.org).

Mund të më kontaktoni tek bhborchardt@web.de, ose me postë nën Bernd Borchardt Uhlgasse 2 53157 Bon / Gjermani

(Si nëpunës në pension në pension sigurisht që nuk do t’i kontrolloj postat e mia rregullisht J)

Ju uroj gjithçka më të mirë, qëndroni të sigurt dhe të shëndetshëm!

Bernd Borchardt

Shefi i Prezencës së OSBE-së në Shqipëri

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu