Taksimit progresiv të Edi Ramës i doli boja. Pasi shkaktoi dëme te ekonomia dhe qytetarët, tanimë FMN rekomandon rikthimin te tatimi i sheshtë.

Kreu i opozitës, Lulzim Basha, që e ka në themel të programit të tij taksimin e sheshtë prej 9 përqind, publikoi një video me të dhëna.

“Me taksën e sheshtë 9% do të përfitojnë TË GJITHË të punësuarit si në sektorin privat ashtu edhe në atë publik, dhe do të rritet fuqia blerëse e shqiptarëve. Më poshtë disa shembuj konkretë të përfitimeve të disa kategorive në sektorin publik nga taksa e sheshtë 9%,” shkruan Basha.

 

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu