Ndodh qe disa fjali nuk kanë nevojë për koment.

Një e tillë ishte edhe kjo ‘mufkë’ që lëshoi Taulant Balla nga Përrenjasi.

Ai tha se PS nuk ka blerë kurë vota.

“Partia Socialiste e Shqipërisë nuk blen kurrë vota dhe as nuk ka për të blerë ndonjëherë. Ne e dimë shumë mirë se kush blen vota,” tha Balla.

Ndërkohë mjeshtri Bujar Kapexhiu permes nje karikature e sjell Ballën në pozicionin e tij ‘ideal’.

Image

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu