Terminali ndërqytetas i jugut nuk do te jete me te rrethrrotullimi i doganës. Qytetarët duhet të shkojnë të mbikalimi i Kamzës për të udhëtuar më pas drejt destinacionit te tyre. Përfaqësues të transportit ndërqytetas e konsiderojnë këtë investim të dobishëm, por më parë kërkojnë nga bashkia disa lehtësime.

“Shpresojmë që të ketë linja direkte qendër -terminal”, thotë një prej përfaqësuesve.

Qytetarët thonë se distancë deri tek terminalin e ri do të shtonte koston e udhëtimit.

“Nuk ka një linjë urbane direkte”.

“Për ne ishte më mirë këtu”.

Ndërsa drejtues të autobusëve shqetësimin e vetëm kanë kthimin e automjeteve te rrethrrotullimi i treshit rreth 1.5 km larg terminalit, duke kërkuar një hyrje të re në autostradë.

“Një autobus duhet të shkojë të rrotullohet tek 3-shi”.

Data 3 janar ishte parashikuar që të kryhej tranferimi i operatoreve të udhëtimit në terminalin e ri, por puna në këtë terminal nuk ka mbaruar akoma.

Jashtë kamerave ata deklarojnë se nga bashkia u është kërkuar të zhvendosen te terminali i ri, pavarësisht se punimet nuk kanë mbaruar ende. Ndërsa ende nuk është vendosur një datë e caktuar se kur do të jetë i aksesueshëm prej operatorëve dhe udhëtarëve.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu