Pas përshkallëzimit të konfliktit, Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme e Republikës se Shqipërisë udhëzon shtetasit shqiptarë të shmangin udhëtimet në drejtim të Lindjes së Mesme, në vendet me tensione të përshkallëzuara, Iran, Irak.

Ndërkohë për shtetasit shqiptarë që aktualisht ndodhen në Iran ose Irak dhe qe kanë nevojë për asistencë, MPJ thotë se janë të lutur të kontaktojnë Ambasadat e Republikës së Shqipërisë në Kuvajt dhe ne Turqi në adresat:

Kuvajt (Kuwait City):

Celular: +96594048219

Office Phone: +965 2524 0627,

E-mail: embassy.kuwait@mfa.gov.al

Turqi (Ankara)

Tel: +90 312 441 61 03 / 04

Celular: +90 549 561 1985)

Email: embassy.ankara@mfa.gov.al

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu