Nga Dritan Kaba

Gjithologu Edi Rama paska shpikur nje term, rezident, te cilin asnje Kushtetute nuk e njeh! Ne kete bote ka shtetas, emertimi rezident eshte lokal, jo kushtetues! Nuk e di kush “jurist” ia shpiku kete term absurd!

Ndersa karantinimi me parate e shtetasit, qe kerkon te vije ne shtetin, shtepine, familjen dhe ne pronen e tij, gjithologu i thote do karantinohesh ne hotel me shpenzimet e tua!!!!!
ABSURD!!!

Deklarate skandaloze! Per çdo shtetas shqiptar, eshte shteti qe i garanton kujdesin shendetesor!
Çdo qytetar ne baze te Konventave nderkombetare edhe Kushtetutes se Shqiperise ka te drejten e tij te zgjedhe ku do te jetoje! Shteti ka per detyre te siguroje jo vetem trajtimin mjekesor, por edhe te jete ne sherbim te tij edhe ne vendin ku shtetasi jeton! Ne Shqiperi nuk diskutohet fare!

Qeveria e Rilindjes ka me te shtrenjte emigrantet e paligshem se qytetaret shqiptare!
Ndaj kerkojne emigrante per te zevendesuar shqiptaret!!!
Edi Rama i urren shqiptaret dhe sidomos ata qe nuk varen nga ai per buken e gojes. Ai urren çdo njeri te lire!

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu