Nga Dritan Kaba

22 gjykates te perhershem te GJEDNJ nga 100, qe ka trupa e plote, jane te lidhur me OJF, ku vendin kryeaor e ze “Open Society”. Ky eshte nje skandal me vete per gjykaten evropiane dhe drejtesine e vendimeve te saj. Kjo tregon qarte heshtjen dhe pergjumjen e burokrateve te BE dhe arsyen pse nuk i shqeteson kapja e Gjykates Kushtetuese nga banda Rilindje?
Media e madhe e shkruar italiane “il Giornale” ika paraqiut faktet ne nje shkrim te sajin, diten e sotme, me 22 shkurt..
Nese ka nje arsye te forte pae britaniket votuan dy here “pro” per Brexit, nje here ne referendumin e vitit 2016 dhe nje here ne zgjedhjet e dhjetorit te vitit te kaluar ku i dhene nje votbesim te padiakutueshem me nje shumice absolute parlamentare kryeministrit Boris Johnson, eshte pikerisht kapja e gjykatave nga lobet financiare globaliste te spekulanteve boteror.
Boris Johnson ka the gjate fushates se Brexit:: “ nje vend si Britania qe ka vene ne zbatimin para 800 vitesh, fiks ne 1215, barazine e njerezve para ligjit, nuk mund te jene peng i vendimeve te disa gjykatesve qe marrin vendime ne dem te Britanise, per t’i sherbyer interesave te te tjereve.
Keshtu qe edhe Ramaforma e Sorosit pikerisht kete kerkon, kapjen e drejtesise ne te gjitha shkallet e saja.
Tashme i vetmi institucion ende i pakapur eshte Gjykata Kushtetuese. Nese doni te humbni çdo liri tuajen, çdo te drejte dhe te ktheheni ne skllever moderne te grupeve financiaro-globaliste antikombetare, mos dilni ne 2 mars ne mbeshtetje te Republikes dhe Kushtetutes.
Nese doni te jetoni te lire, si qytetare te denje ne vendin tuaj, atehere te gjithe bashke ne Bulevardin “Deshmoret e Kombit” me 2 mars, per mbrojtur Dinjitetin Kombetar, Kushtetuten dhe Republiken!

Fotografia e Dritan Kaba

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu